img_3981

Humlefestivalen har redan hunnit arrangeras över 30 gånger och många är de artister, konstnärer, workshopsdragare, m.m. som har inspirerat de tusentals festivaldeltagarna genom åren. Du är kanske en av dem. Festivalerna har haft olika karaktär, men har alltid haft som mål att glatt överraska publiken med oväntade och tankeväckande upptåg i en brett välkomnande atmosfär.

Festivalen arrangeras då som nu av frivilligarbetare som jobbar gratis. Detta är och har varit en absolut nödvändighet för att ha kunnat överleva under så många år och för att kunna erbjuda ett högkvalitativt program med låga biljettpriser. För att kunna göra en ännu bättre festival som också skall vara lättare att praktiskt organisera så vill vi nu göra en satsning för att förbättra infrastrukturen kring festivalen. Vi vill dock inte göra detta genom förhöjda biljettpriser utan vill ge möjlighet åt dem som har finansiella möjligheter att bidra till detta. Det vill säga, du har chansen att bli en Humlefestivalfadder! Du kan bidra med just den summa som du känner att du kan bidra med. Exempel på infrastrukturs-investeringar som vi vill göra innan nästa festival är:

  • En fast scen i lägergården
  • Scenbelysning
  • Utemöbler
  • Köksutrustning (t.ex. kaffetermosar)
  • Mobila staket
  • Belysning och upphängningssystem för utställningar
  • Filmduk
  • Mobil ljudanläggning både för festivalen och events

Du kan själv avgöra till vilken eller vilka av dessa investeringar som du vill bidra. Skriv helt enkelt in detta som meddelande på din inbetalning. Vill du bidra till något som inte finns på listan men som du känner skulle vara en viktig förbättring så skriv in det som meddelande i stället. Inbetalningen sker till SBFU:s konto:

FI 91 4309 0010 135580
BIC HELSFIHH
Meddelande: Humle + ditt önskemål om investering

Som tack för ditt bidrag skall du få en trevlig överraskning under nästa års festival som går av stapeln 11-13.8.2017, där även frukterna av ditt bidrag kan ses. Tack på förhand för ditt understöd!