Låtskrivning, afrikanska trummor, hennatatueringar och cirkus! Vilken workshop intresserar dig? Alla workshops infaller kl 14 på lördagen.

Låtskrivning med Jenny Wahlström

En låtskrivarworkshop tillsammans med Jenny Wahlström från ”A Treehouse Wait” och som riktar sig till alla som intresserar sig för att skriva egna låtar står på programmet lördag eftermiddag. Låtskrivarprocessen diskuteras interaktivt och här finns mycket spännande att hämta för både allmänt intresserade och låtskrivarrävar.

Afrikanska trummor

Kom och testa på att trumma djembe! Trumworkshop med afrikanska trummor ledd av Francis Oyeyiola från föreningen Kpanlogo Yede i Vasa. Just nu leder han också projektet 13 Studios i Österbotten som genom genom musik och dans strävar till att öka förståelse, tolerans och gemenskap mellan olika kulturer. Vi kan garantera att det blir en upplevelse du aldrig varit med om tidigare. Feel the rhytm!

Hennatatueringar

Undrar du hur hennakonstnärer bär sig åt för att skapa de vackra mönstren? På årets Humlefestival har du en chans att lära dig göra egna hennatatueringar på Anna Hambergs workshop. Vackert och meditativt!

Cirkuskalaset

Cirkuskalaset är en workshop för alla åldrar där vi får sätta våra balans-, akrobaktik-, och koncentationsförmågor på prov i en lättsam och rolig miljö.

Boka redan nu in lördag eftermiddag 12.8 för en härlig aktivitet för hela familjen på bildsköna Hummelholmen i Monäs.

Categories: Nyhetsarkiv